viernes, 8 de enero de 2010

De qui són els infrahumans (II).







Les masses són elements dels cuals les elits se'n serveixen per als seus objetius. Els objetius de les elits van variant durant la història, al igual que de quan en quan es necessari que hi haja una revolució, un tomb en les elits, per a que es renoven, i aixi les masses aniràn complint un objetiu divers, i tenint juridicament una consideració diferent (ciutatans, homes lliures o esclaus, subjectes de drets humans, consumidors, etc).
Els individus que formen part de les masses com a tals careixen de valor. La seua vida no té cap sentit si no és perque són manats per les elits. Les elits consideren els individus-masses com res, en el sentit que donaven els romans a eixa paraula, es a dir, cosa, no-persona, així tenien el tractament de res els objectes, els animals i els esclaus.
Per tant, les elits poden fer ús de les masses com els pareixca, esclavitzant-los, explotant-los, enviant-los a la mort si cal. Quan les elits per conflictes entre elles decideixen enviar a la mort a les masses ho anomenen Guerra. Ahí es poden sacrificar milers de millons de persones-massa, i com es obvi, les elits no senten cap tipus de remordiment, ni de penediment, d'enviar a la mort ni de ordenar matar a ningú. Veritat que ningú té una imatge de Hitler penedint-se de haver enviant a milers d'alemanys a morir a Russia, ni d'haver ordenat la mort de tans judeus, comunistes, maricons, gitanos, etc., als camps de concentració; com tampoc ningú té la imatge d'un Stalin afligit per ordenar la mort de fam d'uns quans milions de ucrainesos als anys '30, ni de tota aquella gent deportada a Siberia; però, i a la banda dels guanyadors? Els que defenien les llibertats? Hom ha sentit alguna vegada que Truman demanés perdó al japonesos per haver-los llançat les Bombes nuclears, causant la mort de 145 mil persones a Hiroshima, 75 mil a Nagasaki, més tots aquells que van morir anys després com a consequencia de la radiació, però si penseu que són pocs comparats amb els de Hitler i Stalin, teniu en compte que si no van ser més és perque els japos es van rendir, Truman va dir rient-se que si no es rendien una pluja de bombes nuclears deixaría desert el Japó, tenia el mateix ànim de Hitler o Stalin, estic segur que a ell li va sabre mal que els japos es rendiren.
Amb tot açò vull concluir que les masses són res, la seua vida no té cap valor, i merament estàn a disposició del que els plaga fer amb elles a les elits. Són les fitxes, les peçes, de les partides d'escacs de les elits, instruments de les elits, que poden fer el que els vinga en gana amb ells. La "perdua" de la vida de un individu-massa no té cap importancia, hi han de sobra, tan és així que hi ha superpoblació, i prompte farà falta una neteja a fons.




Top Països catalans

No hay comentarios:

Publicar un comentario