viernes, 18 de diciembre de 2009

De si hom és capaç de matar.




Us heu posat mai a pensar com és matar algú? Sabeu si és fàcil o difícil matar algú? De quántes maneres es pot matar a una persona?
La primera pregunta no la puc contestar jo, per això agrairia que vosaltres m'ho contareu per mitja dels comentaris, que s'obrira una diàleg, saber qui de vosaltres mataria, si necesitaria un motiu per matar, o si seria capaç de matar sense motiu. Matar en un moment de sang calenta, no és difícil, però matar a sang freda ja ho és més, i matar a sang freda i sense motiu encara puges uns quants graos. En realitat matar no és mai una cosa fácil. No és fácil des del punt de vista del que mata. Requereix ser d'una pasta especial, si Déu va fer l'home del fang, el fang que va utilitzar per a aquells capaços de matar a algú a sang freda i sense motiu era un altre, de major qualitat, sense cap mena de dubte, encara que hom pense que és un fang pudent.
Quan hom vol matar a sang freda el primer que deu pensar és quina mena d'arma farà servir. Pot triar: - el seu cos (mans, braços, cames...) per estrangular o per colpejar; - objectes contundents amb els que colpejar o llançar, com bastons, barres de ferro, o pedres o qualsevol tipus de pes; - objecte tallants, ganivets, navalles, guillets, etc; - armes de foc, curtes o llargues; - verins i substancies que causen la mort per intoxicació; - i molts altres més sofisticats.
Una altra cosa que ha de preguntar-se qui vulga matar a sang freda és com vol que mora la víctima, lentament, de manera ràpida. Es recrearà amb la tortura, gaudirà de la expresions de dolor, de la feblesa del futur mort?
Jo tinc les meues preferències, i aniré contant-vos-ho als següents posts.
Descanseu en pau, almenys aquesta nit.