martes, 15 de diciembre de 2009

Presentació.





Aquestes són les meues memóries, des de la meua cel·la a la presó de Picassent, on soc intern al mòdul de primer grau. Estic açí tancat per, segons els infrahumans dels magistrats que em vam condemnar, haver mort de manera cruel, brutal i sanguinaria al menys a cinc persones. Bé, van tenir el detall de dir que eren almenys cinc i no afirmar-ho, qué sabrán ells? Ara, em va doldre molt que digueren que les morts eren cruels, brutals i sanguinaries. Saben ells que es qué és una obra d'art? Qué collons saben de l'art de la sang i la mort? Només són el que he dit abans, una colla d'infrahumans.
El motiu d'escriure aquesta mena de memòries no és cap altre que netejar el meu nom. Sí, netejar-lo de les mentides vessades al juí, del tractament que m'ha donat la premsa, de les favades que he tingut que escoltar. Vull oferir la meua visió del món, sé que la majoria de la gent , essent infrahumans com són, no ho entendràn, però potser si hi haja algú capaç d'entendre la meua obra, per a aquests escric. Sé, també, que molts llegiran les meus memòries amb un interés morbós, d'altres diràn que ho fan per un interés científic o professional, per veure com és la ment o els pensaments d'un d'aquells que ells anomenen psicópata. Axí m'han definit, com un psicópata. Vosaltres, els humans, per mitja d'aquestes lletres podreu esbrinar si soc un psicopata o no.
Açó són les meues memòries, per tan, que ningú espere un relat cronológic de ma vida. Aniré contant els fets segons vagen aflorant a la meua memòria, mai en un ordre temporal. A més a més, ja no me'n recorde si un fet va ocorre abans o després d'un altre, sería, donç, absurd tractar de respectar un ordre temporal lineal.
Vols saber qui soc? T'abelleix acompanyar-me per la meua memòria? Vols saber perque estic reclòs a una cel·la de primer grau a la presó? Tens estómag per llegir la meua història? Ets humà o infrahumà? Si segueixes les meues memòries tal vegada t'obrigues les portes a una altra visió de la vida.